AYHAN KOCABAŞ - MÜDÜR YARDIMCISI

Ayhan KOCABAŞ

Müdür Yardımcısı

14.06.1979 tarihinde Manisa´da doğdu.Çaltepe köyü ilkokulu ve Merkez Kemal Pınar ilkokulunu bitirdi.Ortaokulu Selendi YİBO´da bitirdi. Merkez Endüstri Meslek Lisesi -Elektrik bölümünü bitirdi. AKÜ Uşak Eğitim Fak. Türk Dili ve Edb. Öğretmenliğini bitirdi.2001 yılında Uşak-Eşme´de Ahmet Avcı Anadolu Öğretmen Lisesinde göreve başladı.Eşme Endüstri Meslek lisesinde , Adem Çiftçi ÇPL de Galip Çetin İlköğretimde görev yaptı.2004 Malatya-Arguvan Atatürk İlköğretim Okulunda askerlik görevini Yd.subay öğretmen olarak yaptı. 2004 (doğu görevi )Ağrı Merkez Naci Gökçe Lisesin de çalıştı. 2006 Manisa Salihli-Adala Karataş Lisesinde, 2006 Alaşehir Ahmet Altan And.Lisesinde çalıştı.2007 Merkez And.İhl de çalıştı.2008 Müdür Yard. olarak Merkez Fatih Anadolu Lisesinde 02/03/2012 tarihinden itibaren Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesinde Müdür Başyardımcısı olarak çalıştı.Yağcılar Nebahat Ölmezoğlı İ.Ö.O Müdür olarak görev yaptı.Şehzadeler Gediz And. Lisesinde Edebiyat Öğretmenliği ve Müdür Yardımcılığı görevini sürdürmektedir.Evli ve iki çocuk babasıdır.Eşiyle aynı mesleği paylaşmaktadırlar.

(236) 235 0999 Eposta